Special pentru seniori Invatarea unei limbi straine previne imbatranirea Inscrie-te Contact

Cursuri pentru seniori

“Nu este adevarat faptul ca oamenii inceteaza sa-si mai urmeze visurile deoarece imbatranesc. Ei imbatranesc pentru ca inceteaza sa-si mai urmeze visurile.”

– Gabriel García Márquez

Dragii nostri viitori cursanti,

Centrul de limbi straine BSmart se mandreste cu o initiativa speciala, menita sa va imbunatateasca abilitatile lingvistice – antrenarea mintii – prin invatarea unei limbi straine, dintr-o serie de motive foarte serioase:

Iata cateva argumente pentru a participa la cursurile noastre dedicate familiilor, pentru ca tu si familia ta sa pasiti cu dreptul in noua aventura!

Ofera-ti tie, partenerului de viata si copiilor vostri sansa de a surmonta cu usurinta barierele lingvistice!

Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa gasim impreuna cu tine solutiile personalizate, in functie de limba, obiectiv, necesitati si componenta familiei!

1. Invatarea unei limbi straine previne imbatranirea celulelor creierului si va ajuta sa tineti la distanta bolile degenerative precum Alzheimer.

2. Dvs sunteti persoane active, dornice sa incepeti o noua aventura, sa va angajati intr-o activitate extrem de placuta, interesanta, sa va aflati in mijlocul persoanelor care impartasesc aceleasi principii de viata ca si Dvs, sa aflati noi prieteni, sa socializati si sa va simtiti confortabil.

3. Doriti sa le fiti aproape copiilor si nepotilor Dvs, stabiliti in strainatate, vreti sa comunicati eficient in limba tarii respective atunci cand ii vizitati sau poate vreti sa ramaneti definitiv acolo si va doriti sa va asumati si autonomia lingvistica.

La B Smart aveti parte de sustinerea si indrumarea unei echipe de profesionisti, profesori carismatici, atenti, implicati si care folosesc metode de predare adaptate varstei cursantilor.

Contacteaza-ne pentru a primi oferta noastra